Plaatsen van een warmtepomp?!

Helaas krijgt iedereen er mee te maken, de prijzen van de energie zijn flink aan het stijgen. Het plaatsen van een warmtepomp kan dan een goed idee zijn om het gasverbruik te verlagen. Je kunt voor een volledig electrische warmtepomp kiezen of u kiest voor een zogenaamd hybride systeem, waarbij de CV ketel een onderdeel blijft van het systeem.

Kijk ook op onze pagina https://jeroen-verkade.nl/duurzame-oplossingen/ voor de werking van een warmtepomp.

Om te kunnen bepalen welke warmtepomp geschikt is voor u, zullen wij u een aantal vragen stellen, denk dan aan het verbruik van het gas in M3 op dit moment, het gebruiksoppervlakte van het huis, aantal personen in het huishouden etc.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Plaatsen van een warmtepomp?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *