Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden door Jeroen Verkade

Bij Jeroen Verkade kunt u terecht voor al uw dakwerken, wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken met dakpannen, daken met leien etc. Ook zijn wij uw partner voor het renoveren van platte daken met bitumen.

Of voor het vernieuwen van dakgoten en/of andere dakrenovatie werkzaamheden bent u bij Jeroen Verkade aan het goede adres.

Een dak is één van de meest belangrijke onderdelen van een gebouw, het is daarom belangrijk om dit goed te onderhouden en een dak reparatie uit te voeren waar nodig. Problemen voorkomen is beter dan problemen oplossen, controleer daarom uw dak regelmatig op oneffenheden. Mochten u bijzonderheden opvallen is het altijd raadzaam om contact met ons op te nemen.

Ons team heeft jarenlange ervaring en streeft altijd naar de beste kwaliteit! Graag gaan wij met u in overleg om uw wensen te bespreken, n.a.v. uw wensen stellen wij een passende offerte op, hierin vinden wij het belangrijk dat er een duidelijke communicatie is tussen u als opdrachtgever en ons. Doordat de lijnen kort zijn binnen het bedrijf kunnen wij u altijd een goede, kwalitatieve service bieden.
Advies op maat

Het uitgangspunt is om uw van professioneel op maat gesneden advies te voorzien. Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij voor uw de ideale partner te zijn!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Zie hieronder een foto van voor en na een dakrenovatie uitgevoerd door ons

Hieronder is ook een duidelijke foto te vinden, waarop het verschil goed te zien is, na en voor een dakrenovatie met dakpannen.

Dakrenovatie

Het gebruiken van de juiste materialen vinden wij zeer belangrijk, wij werken al meer dan 10 jaar met dezelfde leverancier voor dakbedekking.

In de meeste gevallen gebruik je bitumen dakbedekking op platte daken, als voorbeeld op uw nieuw te bouwen garage.

Wanneer de constructie staat, leg je een houten dakbeschot neer daarna zijn wij aan de beurt op dit houten dakbeschot leggen wij isolatie, voorzien wij het dak van een onderlaag waarna wij het afkunnen branden met een toplaag, en kunnen voorzien van de juiste randafwerking.


Materialen

Binnen ons bedrijf maken wij gebruik van APP dakbedekking van IKO. De gecertificeerde IKO gum en IKO powergum APP zijn voorzien van het KOMO certificaat. Deze zijn op verschillende manier leverbaar als een dakbaan met of zonder leislag of granulaat afwerking en in diverse kleuren.

De meest in het oog springende afwerking op onze dakbanen is de dakrol met Sparkling Black granulaat. Deze leveren de beste kwaliteit aangezien je dakbedekking beter beschermd wordt. Al meer dan 10 jaar verwerken wij deze prachtrollen