Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden door Jeroen Verkade

Bij Jeroen Verkade kunt u ook terecht voor al uw loodgieters werkzaamheden. Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden is al een geruime tijd gespecialiseerd in het onderhoud en aanleg van al uw leidingwerk.

Wanneer u te maken krijgt met een verstopping van uw riolering of afvoer, een CV- of verwarmingsstoring of lekkage zorgt dit voor veel ellende. Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden helpt u om van uw problemen af te komen.

Een goed onderhoud van uw afvoeren, leidingen en dakbedekking voorkomt dat u te maken krijgt met lekkage(s) en/ of verstoppingen.

Vakkundige aanleg van uw gas- en waterleidingen is dan ook onmisbaar voor een betrouwbaar huis. Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden beschikt over alle benodigde erkenningen voor het aanleggen en monteren van gas- en waterleidingen. Dit classificeert ons dan ook als een erkend installateur.
Cv-ketel onderhoud wordt vaak vergeten, maar waarom is onderhoud nodig en zo belangrijk?

CV-ketels die elk jaar onderhouden worden gaan langer mee, ook de kans op storingen reduceer je met een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op die manier kun je hoge kosten voorkomen. Daarbij werkt een CV-ketel efficienter als hij regelmatig onderhouden wordt, scheelt u weer in de maandlasten voor gas!

Het advies is dan ook om een onderhoudscontract af te sluiten op uw CV ketel en/ of kunt u ons altijd bellen voor onderhoud. Buiten het onderhoud door een erkende installateur zijn er ook dingen die u zelf kunt doen.

Om onnodig gasverbruik te voorkomen zet dan uw thermostaat niet hoger dan nodig is, daarbij moet u regelmatig even de waterdruk op uw meter bekijken die bij de CV- ketel hangt, u kunt namelijk zelf de ketel bijvullen als de druk te laag is.

Mocht uw ketel meer herrie maken dan normaal, kijk dan even of het verwarmingssysteem ontlucht moet worden, draai hiervoor de ontluchtingskraantjes op de radiatoren of de ketel even open. En zorg er ten alle tijden voor dat er een goede ventilatie is bij uw CV-ketel zeker bij oudere installaties.

Ga ook altijd na of uw installatie in goede algemene staat is, u kunt ook altijd advies bij ons inwinnen aangaande de status van uw installatie.

Nieuwe badkamer

Droomt u ook van een nieuwe badkamer? Wij kunnen dit van A t/m Z voor u regelen. Leidingwerk, plaatsen van een bad, tegels, kranen etc. is voor ons geen problemen.

Riool werkzaamheden

Normaalste zaak dat uw toilet doorspoelt of dat het water wegloopt in de douche, toch?

Helaas komen wij dagelijks rioolproblemen tegen tijdens onze werkzaamheden, soms zit de afvoer verstopt, maar soms zijn er grote problemen aan de hand. Wij hebben al een jarenlange ervaring in het repareren van riolen en/of het vervangen van riolen. Mocht u problemen ervaren met uw riool? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen u dan verder helpen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij leveren uitsluitend A-merken, wij zijn o.a. premium partner van Nefit;
  • Wij verzorgen installaties met onze eigen (intern opgeleide) vakbekwame installateurs;
  • Geven altijd een goede garantie;
  • Oog voor kwaliteit (wij kiezen voor de beste producten en materialen);
  • Van alle markten thuis (installatietechniek,¬†productkennis etc.)

Problemen oplossen en problemen voorkomen

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal, wilt uw direct van uw problemen af zijn en/ of wilt u problemen voorkomen, neem dan snel contact met ons op!