Duurzame oplossingen

Volledig elektrische warmtepomp 

Wilt u zelfvoorzienend zijn, uw energienota verlagen, het energielabel van uw woning verhogen en milieubewust omgaan met grondstoffen op onze aarde? Dat is een warmtepomp de oplossing om uw woning te verwarmen of warm water te tappen. Een volledig elektrische warmtepomp vervangt uw CV. Een warmtepomp gaat zeker zolang mee als een CV en is zuiniger in onderhoud. 

Hoe werkt een warmtepomp? Een warmtepomp haalt met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt door middel van een proces met een koudemiddel (vergelijkbaar met de koudemiddelen zoals de airco’s in auto’s of koelkasten), door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en wordt vervolgens gebruikt als ruimteverwarming en verwarmt eventueel het tapwater. Omdat u elektriciteit gebruikt in plaats van gas, bespaart u op uw energierekening en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd.

Is mijn woning geschikt voor een volledig elektrische warmtepomp? 

Woningen die goed geïsoleerd zijn, zijn geschikt voor deze warmtepomp. Als uw woning is gebouwd na 1992 kunt u ervan uit gaan dat uw woning goed is geïsoleerd. Is uw woning van voor 1992 en niet goed geïsoleerd dan is de Hybride warmtepomp een alternatieve oplossing voor u. 

Hybride warmtepomp 

De Hybride warmtepomp is gekoppeld aan uw CV en werkt op stroom. Deze warmtepomp verwarmt voor een groot gedeelte uw huis, maar uw CV kan bijspringen als het buiten koud is. 

Erkend installateur voor het plaatsen van warmtepompen!

Waarom kiest u voor ons?

➢ Wij leveren uitsluitend A-merken, zoals Nefit;
➢ Wij verzorgen installaties met onze eigen (intern
opgeleide) vakbekwame installateurs;
➢ Geven altijd een goede garantie;
➢ Oog voor kwaliteit (wij kiezen voor de beste producten
en materialen);
➢ Van alle markten thuis
(installatietechniek, productkennis etc.)