Over ons

Over Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden

Kwaliteit en vakmanschap is waar het bij ons om draait!

Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden is opgericht in 2006 te Schiedam.

Wij zijn gespecialiseerd in loodgieters- en dakwerkzaamheden. Tevens beschikt Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden over alle benodigde erkenningen voor het aanleggen en monteren van gas- en waterleidingen. Wij zijn een echt no-nonsense bedrijf waar wij geen probleem uit de weg gaan, ons betrouwbare team staat altijd voor u klaar.

Kwaliteit en vakmanschap

Ervaring, Kennis, Materiaalkeuze, maar vooral vakmanschap en kwaliteit zijn belangrijke elementen van Jeroen Verkade Loodgieters- en dakwerkzaamheden. En streven wij ernaar om u als klant tevreden te stellen. Wij gebruiken alleen maar de beste materialen om op die manier een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Door het kiezen van goede materialen blijft uw dakbedekking, dakgoot en/of dakpannen zo lang mogelijk in de beste staat. Ook leveren wij service aan uw cv installatie, vloerverwarming etc.

Ons team heeft korte lijnen met elkaar waardoor wij altijd weten welke werkzaamheden er bij u uitgevoerd moeten worden. In de loop der jaren hebben wij veel problemen opgelost voor onze klanten, door out of the box te denken hebben wij nog nooit nee hoeven zeggen tegen een probleem. Transparantie en duidelijkheid vinden wij zeer belangrijk en komen wij altijd tot een passende oplossing.

Wilt u ook dat wij uw probleem oplossen neem dan nu contact met ons op!