Energienota te hoog?!

De energieprijzen schieten de pan uit, voor sommige huishoudens kan dit oplopen tot 900/1000 euro per jaar!

Er zijn meerdere opties om uw energie nota te verlagen en wij kunnen u hierbij helpen!

Energiebesparende maatregelen kunt u toepassen in uw gehele huis, denk dan aan energievriendelijke apparaten, het vervangen van gloei- en hallogeenlampen in LED lampen, maar heeft u er ook wel eens aan gedacht of uw huis goed geïsoleerd is?

Wij kunnen u helpen met het isoleren van uw dak, Maar ook kunt u bij ons terecht voor een volledig elektrische warmtepomp of een hybride warmte pomp. Gebaseerd op een aantal waarden (gebruik, samenstelling huishouden, type huis, etc.) kunnen wij u een passend voorstel doen. Kijk ook even op onze pagina met duurzame oplossingen: https://www.jeroen-verkade.nl/duurzame-oplossingen/

Energienota te hoog?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *