CV Ketel vervangen of een Warmtepomp!

Uw CV ketel aan vervanging toe?

Wanneer u CV ketel ouder is dan 15 jaar is het verstandig om na te gaan denken over de vervanging van de ketel, maar waar kiest u dan voor?
U heeft meerdere opties, denk dan aan een HR ketel, een warmtepomp of een combinatie hiervan.
Binnen een dag vervangen wij een CV ketel, wij plaatsen over het algemeen NEFIT ketels. Nefit staat bekend om zijn Hollandse producten en beschikt over bijna 40 jaar aan innovatie en ervaring in Hoog rendement ketels, deze ketels zijn stil, betrouwbaar en energiebesparend.

Wilt u zelfvoorzienend zijn, uw energienota verlagen, het energielabel van uw woning verhogen en milieubewust omgaan met grondstoffen op onze aarde? Dat is een warmtepomp de oplossing om uw woning te verwarmen of warm water te tappen. Een volledig elektrische warmtepomp vervangt uw CV. Een warmtepomp gaat zeker zolang mee als een CV ketel.
kijk eens op onze website www.duranovum.nl voor meer informatie.

CV Ketel vervangen of een Warmtepomp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *