Bitumen Dakbedekking

Het gebruiken van de juiste materialen vinden wij zeer belangrijk, wij werken al meer dan 10 jaar met dezelfde leverancier voor dakbedekking. 

In de meeste gevallen gebruik je bitumen dakbedekking op platte daken, als voorbeeld op uw nieuw te bouwen garage.

Wanneer de constructie staat, leg je een houten dakbeschot neer daarna zijn wij aan de beurt op dit houten dakbeschot leggen wij isolatie, voorzien wij het dak van een onderlaag waarna wij het afkunnen branden met een toplaag, en kunnen voorzien van de juiste randafwerking.

Materialen

Binnen ons bedrijf maken wij gebruik van APP dakbedekking van IKO. De gecertificeerde IKO gum en IKO powergum APP zijn voorzien van het KOMO certificaat. Deze zijn op verschillende manier leverbaar als een dakbaan met of zonder leislag of granulaat afwerking en in diverse kleuren. De meest in het oog springende afwerking op onze dakbanen is de dakrol met Sparkling Black granulaat. Deze leveren de beste kwaliteit aangezien je dakbedekking beter beschermt wordt. Al meer dan 10 jaar verwerken wij deze prachtrollen en kunnen wij een knap staaltje maatwerk leveren!

Bitumen Dakbedekking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *